Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці презентували BMW X2

Новий преміум кроссовер від баварців побудовано на платформі моделі з індексом X1, але на відміну від молодшого за рангом паркетника, X2 спрямовано на аудиторію, яка більш вибаглива до зовнішнього вигляду власного автомобіля. Доречи, саме ця платформа під назвою UKL2 використовується на ще більш екстравагантному кроссовері Mini Countryman. Головним конкурентом для BMW X2 стане вже відома модель Audi Q2.

Завдяки модульній будові, BMW X2 отримає чотирициліндрові мотори та опціональну систему повного приводу. В порівнянні з X1, новачок виявився на 7 сантиметрів нижчим, що робить його схожим на звичайний хетчбек. До того ж, багажний відсік у X2 на 35 літрів менший ніж у практичного родича. Найбільш виразним елементом у екстер’єрі спортивного кроссовера став значок BMW, розміщений на задній стійці кузова.

На початку продажів клієнти матимуть нагоду обрати один з трьох варіантів двигунів. Переднє привідна бензинова модифікація sDrive20i розвиває 230 к.с. та 450 Нм крутного моменту. Повнопривідні дизельні версії xDrive20d та xDrive25d видають 190 та 230 к.с. відповідно. В якості додаткового обладнання пропонується 7-ступенева роботизована коробка перемикання швидкостей Steptronic. На початку 2018 року з’являться базові бензинова та дизельна модифікації, які мають три циліндри та індекси sDrive18і та sdrive18d. Новий кроссовер буде пропонуватися в специфікаціях SE, Sport, M Sport та M Sport X. Навіть у базі на борту X2 буде присутній клімат-контроль та магнітола, а в більш дорожчих виконаннях клієнти отримують світлодіодні фари та спортивні сидіння.

В інтер’єрі X2 легко впізнати фірмовий дизайн від бренду BMW. Знайоме рульове колесо і торпедо виглядають непогано та досить якісно, але рівень виконання трохи нижчий ніж у конкурентів. По середині центральної консолі топової версії BMW X2 знаходиться 8,8-дюймовий екран інформаційно-розважальної системи, а трохи нижче шайба iDrive, яка з часом додала нових функцій та можливостей.

Європейські ціни на новий BMW X2 починаються з відмітки у 35 тисяч євро, що на 3 тисячі дорожче ніж класичний за формою та змістом X1…

 

 

01.11.2017
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці презентували BMW X2

Політика конфіденційності